My Fantastic Park – Jucați acum gratuit!

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – Distracție cu simulator games

Acest joc browser vă oferă distracție pură cu joc de simulare. Este vorba despre jocul browser My Fantastic Park. Așa pătrundeți în rolul unui director de parc și construiți pas cu pas un parc de distracții, pe care îl amenajați după propriile dorințe. Trăiți distracția cu parc în browser și jucați acum gratuit. Prin câteva click-uri sunteți alături.


My Fantastic Park

Joc distractiv în browser

My Fantastic Park vă oferă joc distractiv în browser. Înregistrați-vă acum, jucați gratuit și deschideți parcul vostru.

Simulator games - Caracteristici

Caracteristici variate în jocuri de simulare – în My Fantastic Park le veți găsi. Astfel vă amenajați propriul parc de distracții după dorințele voastre.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Povestea din My Fantastic Park

Gestionați povestea din My Fantastic Park cu propria mână. În cele din urmă, ca ambițioși directori de parc, voi hotărâți povestea din My Fantastic Park. Construiți atracții, ca standul de aruncare cu doze, autoscooterul sau mașina de epocă și atrageți tot mai mulți vizitatori în parcul vostru. Pătrundeți într-o lume fascinantă și jucați gratuit My Fantastic Park.

My Fantastic Park – Fiți alături

Ca să puteți juca My Fantastic Park trebuie să îndepliniți două cerințe. Aveți nevoie de un calculator, cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă, ca să vă puteți înregistra și să creați un cont gratuit. Dacă aceste două cerințe sunt îndeplinite, vă puteți autentifica prin câteva click-uri. După instrucțiunile de joc, tutorialul, unde veți face cunoștință cu cele mai importante funcțiuni și pași de joc, puteți începe. Descoperiți distracția cu jocurile de simulare în browser și jucați acum gratuit My Fantastic Park. Creați propria oază a plăcerii, cu caracteristici grozave.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Gratis: jocurile Upjers

Din 2006 dezvoltă și publică editorii de jocuri din Bamberg, Upjers jocuri browser gratuite. Milioane de oameni din întreaga lume, joacă jocurile online diversificate. Genurile sunt numeroase. De la jocuri cu roluri, jocuri de cunoștințe, până la simulator games.

Forum - My Fantastic Park