My Fantastic Park – Parcul tău de distracții te așteaptă!

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – Propriul tău parc de distracții!

Cine nu visează despre asta? Să-și amenajeze propriul parc de distracții cu toate atracțiile și decorațiunile pe care le iubește. Fie roller coaster, autoscooter sau alte atracții nostalgice, în My Fantastic Park aveți posibilitatea să vă amenajați propriul parc de distracții după propria imaginație. Experimentați distracția unică în browser!


My Fantastic Park

Distracție în joc gratuită

În My Fantastic Park vă construiți propriul parc de distracții. Cel mai frumos în asta: Jocul browser se poate juca complet gratuit.

Conținuturile din My Fantastic Park

Sunt deosebite și oferă o mulțime de distracție. Este vorba despre conținuturile din My Fantastic Park, cu caracteristicile sale grozave.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Un propriu parc de distracții

Ca joc browser, My Fantastic Park se poate juca complet gratuit. Tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, puteți începe deja jocul și să descoperiți lumea fantastică a propriului parc de distracții. Cu mouse-ul navigați prin joc și utilizați numeroasele posibilități.

My Fantastic Park – Caracteristicile

Aceste caracteristici sunt speciale. În My Fantastic Park vă așteaptă o întreagă legătură de caracteristici speciale și posibilități de joc. Folosiți boosterul de bronz zilnic, legați prietenii virtuale cu ceilalți jucători și construiți cele mai frumoase atracții și decorațiuni. Impresionați publicul din parc cu standul de aruncare cu doze, caruselul cu cești de ceai, autoscooter, teatrul de păpuși sau mașina de epocă. Așa puteți înveseli cu fiecare atracție un alt grup de vizitatori. Ce-și doresc vizitatorii, apar deasupra capului lor prin mici simboluri. Deschideți acum propriul parc de distracții și gestionați propriul My Fantastic Park.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Gratis: jocurile Upjers

Din 2006 sunt produse jocuri browser de firma din Bamberg, Upjers. Jocurile online colorate se pot juca direct în browser (ex. Explorer, Firefox, Chrome), fără descărcare și instalare. Din astea face parte și My Fantastic Park. Un joc în care vă construiți propriul parc de distracții.

Forum - My Fantastic Park