My Fantastic Park – Prin click-uri către parcul de distracții

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – Parcul de distracții în browser

Trăiți distracția cu parc de distracții în browser. Cu My Fantastic Park, producătorii de jocuri din Bamberg, Upjers vă oferă un joc browser ieșit din comun. Așa intrați în rolul unui manager de parc și vă construiți propriul parc de distracții. Pentru asta vă stau la dispoziție numeroase posibilități decorative. Plasați atracții și decorațiuni grozave și impresionați publicul parcului vostru.


My Fantastic Park

Jucați gratuit

My Fantastic Park se poate juca complet gratuit. Așa fiecare interesat își poate amenaja parcul prin câteva click-uri.

Caracteristicile parcului de distracții

Descoperiți posibilitățile din My Fantastic Park și încercați numeroasele caracteristici. Vă așteaptă o mulțime de atracții și elemente decorative.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Povestea jocului

În acest joc browser aveți cuvântul. Deoarece în coloratul joc browser My Fantastic Park, pătrundeți în rolul unui ambițios manager de parc. Scopul vostru este să creați o adevărată oază a plăcerii. De aceea construiți în parcul vostru atracții grozave ca autoscooterul sau caracatița rapidă. Cu cât aveți oferte mai bune și mai bogate, cu atât mai mulți vizitatori pătrund în My Fantastic Park.

Numeroase funcțiuni de parc de distracții

My Fantastic Park oferă numeroase posibilități decorative. Așa vă puteți amenaja parcul după propriile idei. Pentru asta vă stau la dispoziție funcțiuni grozave, ca de exemplu posibilitatea de alega prietenii virtuale cu ceilalți jucători. Pe lângă asta My Fantastic Park se poate juca complet gratuit. De tot ce aveți nevoie este un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Și deja puteți începe. Pătrundeți în lumea fantastică din My Fantastic Park. Câștigați parc-dolari, puncte de experiență și amenajați minunatul vostru parc de distracții.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Gratis: jocurile Upjers

Din 2006 dezvboltatorii de jocuri din Bamberg, Upjers oferă jocuri browser gratuite. Așa jocurile online colorate, se pot juca direct în browser fără descărcare și instalare. Între cele aproximativ 30 de jocuri de la Upjers GmbH & Co. KG aparține și jocul cu parc de distracții, My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park