My Fantastic Park – Jucați acum!

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – My Park

Aici este vorba despre propriul parc de distracții, My Fantastic Park. În jocul browser My Fantastic Park vă construiți propriul parc de distracții, pe care îl amenajați cu multe atracții și decorațiuni. Bineînțeles începeți în condiții minore. Prima atracție din parc este standul de aruncare cu doze, cu care impresionați vizitatorii și câștigați primii parc-dolari.


My Fantastic Park

Plăcere de a juca gratuită

Ce plăcere de a juca. Și asta și gratuit! În jocul browser My Fantastic Park vă amenajați coloratul parc de distracții.

Caracteristicile My Park

Caracteristicile diversificate din My Fantastic Park vă oferă cu fiecare nivel posibilități de joc grozave în acest joc browser deosebit.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Povestea jocului

Aici voi sunteți managerul! În coloratul joc MyPark voi definiți aspectul parcului vostru. Voi decideți unde plasați decorațiunile, câte atracții plasați în parc și care ar trebui să fie extinse. My Fantastic Park vă oferă distracție unică, cu setări de joc browser ieșite din comun. Descoperiți acest joc parc și jucați acum gratuit.

MyPark – Funcțiuni numeroase

Atracții numeroase, grafică plină de dragoste, un joc intuitiv, simplu și convingător – toate acestea vă oferă jocul browser My Fantastic Park. Pentru a juca acest joc browser deosebit, aveți nevoie doar de un calculator cu conexiune la internet și o adresă de e-mail validă. Dacă aceste cerințe sunt îndeplinite, vă puteți înregistra pa pagina jocului, să creați un cont gratuit și să jucați imediat. În tutorial, instrucțiunile de joc, veți învăța cele mai importante funcțiuni. După asta începeți jocul și experimentați provocări de joc captivante.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Gratis: jocurile Upjers

Ce a început ca un hobby-proiect, a devenit între timp o companie de succes. Așa compania din Bamberg, Upjers oferă jocuri browser din 2006. Acestea sunt jocuri online colorate, care pot fi jucate complet gratuit. Printre astea aparține și My Fantastic Park.

Forum - My Fantastic Park