My Fantastic Park – Administrați propriul parc de distracții!

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – Distracție cu roller coaster

Este distracție cu roller coaster. În jocul browser My Fantastic Park construiți propria oază de amuzament. Amenajați propriul parc de distracții, prin construirea de atracții, instalarea de standuri și înfrumusețarea zonei parcului cu elemente decorative. Cu cât este mai atractiv parcul, cu atât atrageți mai mulți vizitatori. Asta vă crește veniturile în parc-dolari.


My Fantastic Park

Deveniți director de parc

După ce ați terminat tutorialul, începeți jocul și experimentați fiorii jocului cu roller coaster. Demonstrați-vă îndemânarea în joc!

Jocuri rollercoaster

My Fantastic Park vă oferă numeroase funcțiuni și caracteristici, pe care le puteți folosi. Descoperiți My Fantastic Park.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Impresionați publicul vostru

Haideți pe My Fantastic Park! Îndepliniți nevoile vizitatorilor, obțineți puncte de experiență valoroase și adunați parc–dolari. Cu cât ghiciți mai bine gusturile vizitatorilor, cu atât mai bine. Bărbați, femei, copii și bătrâni își doresc atracții și decorațiuni diferite. Cu planuri potrivite puteți crea o oază de amuzament, care atrage tot mai mulți vizitatori.

Caracterisiticile jocuri rollercoaster

Jocurile cu roller coaster ca My Fantastic Park oferă setări de joc agreabile. În jocul browser intrați în rolul unui manager și creați propriul vostru parc de distracții. Aveți la dispoziție o mulțime de posibilități. Construiți atracții deosebite, de la standul de aruncare cu doze până la naveta spațială. Un rol important au resursele materie primă, tehnic, idee și natural, de care aveți nevoie pentru construcția de magazine noi. My Fantastic Park oferă un amestec distractiv de joc de construcție și simulare cu parc, cu funcțiuni ușor de înțeles, un joc captivant și o grafică plină de dragoste.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Experimentați gratuit: jocurile de la Upjers

Se pot juca fără descărcare și instalare. Din 2006 firma din Bamberg, Upjers produce jocuri browser. Printre astea aparțin și jocuri rolleroaster. Fiecare poate juca gratuit. Singura cerință: Un calculator cu conexiune la internet și o adresă de a-mail validă.

Forum - My Fantastic Park