My Fantastic Park – Joacă online

Jocuri browser - Upjers.com

My Fantastic Park – Jocul cu un parc fantastic

Acest parc fantastic este în orice caz ieșit din comun. Căci în jocul distractiv My Fantastic Park vă construiți propriul parc de distracții. Ca un ambițios director de parc vreți să amenajați cât mai frumos zona parcului. Pentru asta aveți la disponibilitate caracteristici și posibilități de joc minunate. Așa puteți plasa de exemplu numeroase atracții și magazine.


My Fantastic Park

Distracție gratuită în joc browser

Parcul fanatastic vă oferă distracție gratuită în joc browser. Așa poate fi jucat complet gratuit jocul online My Fantastic Park.

Caracteristicile din parcul fanatastic

Jocul parcul fantastic vă oferă o mulțime de caracteristici și funcțiuni de joc grozave. Impresionează vizitatorii tăi cu diferite atracții.

O mulțime de atracții și decorațiuni mențin satisfacția vizitatorilor tăi.
Atracțiile deosebite impresionează mulțimea.
Turnul cădere liberă sau trenul cu fantome – tu decizi ce construiești.
Vizitatorii tineri iubesc Fantastic Park

Povestea parcului fantastic

Voi decideți aspectul parcului fantastic. Cu cât avansați mai mult în joc, cu atât mai multe posibilități de joc vă stau la dispoziție. Descoperiți posibilitățile din acest joc browser deosebit și jucați acum gratuit. Tot ce aveți nevoie, este un calculator cu conexiune la internet, o adresă de e-mail validă și puteți începe. Imediat după tutorial puteți începe în MyFantasticPark.

Funcțiuni numeroase

Jocul My Fantastic Park vă oferă funcțiuni diversificate. Legați prietenii virtuale cu ceilalți jucători, eliminați grohoțișuri și butuci de pe suprafața parcului, și adunați resurse valoroase. Deoarece pentru construirea atracțiilor aveți nevoie de resursele materie primă, tehnic, idee și natural. Pătrundeți în rolul uni director de parc și construiți prima voastră atracție, standul de aruncare cu doze. Începând de aici vă veți dezvolta pas cu pas. Cu cât urcați în nivel, cu atât mai multe venituri veți încasa, pe care îl puteți folosi la cumpărarea noilor obiecte. Jucați acum gratuit My Fantastic Park.

Extinde parcul tău de distracții cu teatruri și caruseli.
Un număr mare de roller coastere asigură fiori vizitatorilor.

Online gratuit: jocurile de la Upjers

Pot fi jucate gratuit. Nu este necesară o descărcare sau o instalare. Din 2006, firma cu jocuri Upjers, din Bamberg dezvoltă și publică jocuri browser gratuite pentru toate vârstele. Jocurile online pot fi jucate în browser. Conținuturile de joc variază de la parc fantastic până la jocuri cu rol.

Forum - My Fantastic Park